Уклоните 50 УСД са кодом "БД50ОФФ4У" преко 700 УСД

Шарена

Пронађите своје шарене ЦХАНЕЛ кесе из ове колекције.

Црвена, зелена, морнарица и други!

КСНУМКС производи
ЦХАНЕЛ Торба на рамену од кавијара Ружичаста прекривена преклопна кожа сребрна кКСНУМКС-Цханел Боутикуе-ханнари-схоп
ЦХАНЕЛ Торба на рамену од кавијара Ружичаста прешита преклопка од коже сребрна кКСНУМКС
Регуларна цена $ 2,499.00 $ 2,199.00 Со
ЦХАНЕЛ Дечак металик плави новчаник са кавијаром на ланцу ВОЦ Торба квачила ЛКСНУМКС-Цханел-ханнари-схоп
ЦХАНЕЛ Новчаник за кавијар у облику металик плаве боје на ланцу ВОЦ Торба квачила ЛКСНУМКС
Регуларна цена $ 2,499.00 $ 2,199.00 Со
ЦХАНЕЛ црвени новчаник на ланцу ВОЦ двострука торба на рамену ЛКСНУМКС-Цханел-ханнари-схоп
ЦХАНЕЛ црвени новчаник на ланцу ВОЦ Торба на раме са двоструким патентним затварачем ЛКСНУМКС
Регуларна цена $ 2,299.00 $ 1,999.00 Со
ЦХАНЕЛ Хот Пинк Валлет он Цхаин ВОЦ Торба на раме са двоструким зипом мКСНУМКС-Цханел-ханнари-схоп
ЦХАНЕЛ Хот пинк новчаник на ланцу ВОЦ, двострука торба на рамену мКСНУМКС
Регуларна цена $ 1,899.00 $ 1,599.00 Со
ЦХАНЕЛ Црвени новчаник на ланцу ВОЦ Двострука торба на рамену мКСНУМКС-Цханел-ханнари-схоп
ЦХАНЕЛ Црвени новчаник на ланцу ВОЦ Торба на раме са дуплим ланцем мКСНУМКС
Регуларна цена $ 2,299.00 $ 1,999.00 Со
ЦХАНЕЛ Новчаник с црвеним кавијаром на ланцу ВОЦ Торба на раме Цроссбоди нКСНУМКС-Цханел-ханнари-схоп
ЦХАНЕЛ Новчаник с црвеним кавијаром на ланцу ВОЦ Торба на раме Цроссбоди нКСНУМКС
Регуларна цена $ 1,899.00 $ 1,599.00 Со
ЦХАНЕЛ црвена пробушена кожна дупла торбица на рамену прекривена нКСНУМКС-Цханел-ханнари-схоп
ЦХАНЕЛ црвена пробушена кожна дупла торбица на рамену прекривена нКСНУМКС
Регуларна цена $ 2,599.00 $ 2,299.00 Со
ЦХАНЕЛ Бои Хот Пинк новчаник на ланцу ВОЦ В торба на рамену ланац нКСНУМКС-Цханел-ханнари-схоп
ЦХАНЕЛ Бои Хот Пинк новчаник на ланцу ВОЦ В Торба на рамену са зип ланцем нКСНУМКС
Регуларна цена $ 2,099.00 $ 1,799.00 Со
ЦХАНЕЛ Кавијар морнарски новчаник на ланцу ВОЦ В торба на раме са ланцем пКСНУМКС-Цханел-ханнари-схоп
ЦХАНЕЛ Цавиар Нави Валлет он Цхаин ВОЦ В Торба на раме са зип ланцем пКСНУМКС
Регуларна цена $ 2,299.00 $ 1,999.00 Со
ЦХАНЕЛ КСНУМКС Пут црвена сребрна ланац торба на раме Прекривена теле телефакс нКСНУМКС-нел-ханнари-схоп
ЦХАНЕЛ КСНУМКС Пут црвена сребрна ланац торба на рамену Прешита телета нКСНУМКС
Регуларна цена $ 2,199.00 $ 1,899.00 Со
ЦХАНЕЛ Цавиар ПСТ Ланац Торба на раме Тоте Беиге Куилтед пКСНУМКС-Цханел-ханнари-схоп
ЦХАНЕЛ Цавиар ПСТ Ланац Торба на раме Схоппинг Тоте Беж Куилтед пКСНУМКС
Регуларна цена $ 1,399.00 $ 1,099.00 Со
ЦХАНЕЛ Торба на рамену од црвеног кавијара Велика прешита кожна сребрна пКСНУМКС-Цханел-ханнари-схоп
ЦХАНЕЛ Торба на рамену од црвеног кавијара Велика прошарана кожна сребрна пКСНУМКС
Регуларна цена $ 2,199.00 $ 1,899.00 Со
Цлуни Женска торба за рамена МКСНУМКС жута КСНУМКС ханнари-схоп
Цлуни Женска торба за рамена МКСНУМКС жута КСНУМКС
Регуларна цена $ 952.00 $ 652.00 Со
Цлуни Женска торба за рамена М52255 Толедо Блуе 69776767 ханнари-схоп
Торба на раме Цлуни Воменс М52255 Толедо Блуе 69776767
Регуларна цена $ 981.00 $ 681.00 Со
портофеуиллес Цапуцинес цомпацт Компактни новчаник МКСНУМКС беж КСНУМКС ханнари-схоп
портофеуиллес Цапуцинес цомпацт Компактни новчаник МКСНУМКС беж КСНУМКС
Регуларна цена $ 1,275.00 $ 975.00 Со
ГрацефулММ Женска торба за рамена МКСНУМКС беж КСНУМКС ханнари-схоп
ГрацефулММ Женска торба за рамена МКСНУМКС беж КСНУМКС
Регуларна цена $ 2,114.00 $ 1,814.00 Со
Пандантиф Емпреинте К18ВГ роза огрлица од сафира 69787900 ханнари-схоп
Пандантиф Емпреинте К18ВГ роза огрлица од сафира 69787900
Регуларна цена $ 1,603.00 $ 1,303.00 Со
ланац граничника Новчаник Женски дуги новчаник А33814 црвени к бијели 69808402 ханнари-схоп
приручни ланац Новчаник Женски дуги новчаник А33814 црвени к бијели 69808402
Регуларна цена $ 2,304.00 $ 2,004.00 Со
винтаге торба за раме торба Нави 69801660 ханнари-схоп
винтаге торба за раме торба Нави 69801660
Регуларна цена $ 3,039.00 $ 2,739.00 Со
ЦХАНЕЛ Би-цолор црно беж новчаник на ланцу ВОЦ Торбица на раме к67 ханнари-схоп
ЦХАНЕЛ двобојна црна беж новчаник на ланчаници ВОЦ рамена торбица к67
Регуларна цена $ 2,299.00 $ 1,999.00 Со
Суфло Женска ташна М52227 црвена 69776948 ханнари-схоп
Суфло Женска ташна М52227 црвена 69776948
Регуларна цена $ 952.00 $ 652.00 Со
ПСТ ланац тоте цоцо Женска торба на раме беж к златна хардвер 69782272 ханнари-схоп
ПСТ ланац тоте цоцо Женска торба на раме беж к златна хардвер 69782272
Регуларна цена $ 2,436.00 $ 2,136.00 Со
Мини Саффиано Женска торба за рамена 1Н1674 розе 69752963 ханнари-схоп
Мини Саффиано Женска торба за рамена 1Н1674 розе 69752963
Регуларна цена $ 859.00 $ 559.00 Со
Саффиано 2ВАИ торба за раме Женска ташна 1БА156 црвена 69768878 ханнари-схоп
Саффиано 2ВАИ торба за раме Женска ташна 1БА156 црвена 69768878
Регуларна цена $ 1,741.00 $ 1,441.00 Со
Мицро ссима 2ВАИ Женска ташна 510289 Морнарица 69758743 ханнари-схоп
Мицро ссима 2ВАИ Женска ташна 510289 Морнарица 69758743
Регуларна цена $ 1,104.00 $ 804.00 Со
једно раме Женска торба за раме 130738 беж к браон 69762342 ханнари-схоп
једно раме Женска торба за раме 130738 беж к браон 69762342
Регуларна цена $ 717.00 $ 417.00 Со
Бамбус Нимпхаеа 2ВАИ Женска ташна на раме 470271 црвена 69763299 ханнари-схоп
Бамбоо Нимпхаеа 2ВАИ Женска торба на раме 470271 црвена 69763299
Регуларна цена $ 1,442.00 $ 1,142.00 Со
Женска торба на рамену 130736 3444 беж к тамно смеђа 69773356 ханнари-схоп
Женска торба на рамену 130736 3444 беж к тамно смеђа 69773356
Регуларна цена $ 810.00 $ 510.00 Со
прекривено тело Схелли Воменс торба за рамена 246413 беж к браон 69785062 ханнари-схоп
попречна торба Схелли Воменс торба за рамена 246413 беж к браон 69785062
Регуларна цена $ 933.00 $ 633.00 Со
Спееди30 Женска торба за Бостон М93705 Оранге 69747490 ханнари-схоп
Спееди30 Женска торба Бостон М93705 Оранге 69747490
Регуларна цена $ 3,171.00 $ 2,871.00 Со
Спееди30 Женска торба из Бостона М93704 Фусцхиа пинк 69756386 ханнари-схоп
Спееди30 Женска торба из Бостона М93704 Фусцхиа пинк 69756386
Регуларна цена $ 3,171.00 $ 2,871.00 Со
Спееди30 Женска торба за Бостон М95182 Оранге 69801251 ханнари-схоп
Спееди30 Женска торба Бостон М95182 Оранге 69801251
Регуларна цена $ 2,803.00 $ 2,503.00 Со